3, 2, SWAG

- med min cookie dough blizzard i handen är det svårt att inte vara glad -
- i väntan på basketen -
- med Lia -
- Med min favvo Kalee. Hon var Swag och jag var klass - 
 
Idag var det som sagt Swag VS. Class tema i skolan, och jag körde på klass. Ingenting speciellt hände i skolan jag chillade bara omkring med alla, och gjorde ingenting i mina klasser. Men det gör ingenting för mina betyg spelar ingen roll hehe. Efter skolan hämtade Buddy och Wade mig och Lia i hans super stora truck. Okay jag är seriöst kär i den bilen, den är så stor att jag typ måste klättra för att komma upp och jag är ju ändå väldigt lång. Och han har världens grymmaste bas och musikläggning i den, så du bara skakar när han blasts music i den. Vi åkte i alla fall till Dairy Queen och köpte massa blizzards och hängde där ett tag, sen åkte vi ut med trucken och åkte omkring bland massa 'hills', och fyfan va det var läskigt. Trodde trucken skulle välta omkull, men när jag kom över rädslan var det bara sjukt roligt. Lite senare på kvällen åkte jag till skolan för att träffa kompisar och se på varsity killarnas basketball game. Gymmet var helt propp fullt med folk och stämmningen var på topp! Idag var helt enkelt en super bra dag. 
 
 



SHOW YOUR EAGLE PRIDE

- Twinners med Lauren på PJ Monday- 
- Lexie, Kalee, Shania, Jess och Seneca på Toga Tuesday - 
 
Men tjena! 
Denna vecka har vi spirit week i skolan, så på schemat stod det; 
Pajama Monday
Toga Tuesday 
Class VS. Swag Wednesday 
Thrift shop Thursday 
Animal Friday
Igår chillade vi runt i pjamas hela dagen i skolan och herre gud va skönt det var, vill alltid ha på mig pjamas i skolan ju. Alla lektioner var chill, och efter skolan åkte jag hem och hängde med Aly och sedan Seth och såg på film hela dagen typ. Idag var det tisdag och vi hade Togas på oss, vi hade även assembly idag så alla klasser var kortare. Efter skolan gick jag och kollade på killarnas sista hem match för soocer denna säsongen, och de vann med 7-0, och Mateo gjorde hattrick. De är så himla duktiga och har kvalificerat till State, är sjukt stolt över dem! Efter Matchen åkte jag hem med Maddy och gör just nu ordning mig för att gå på pilates ikväll. Efter pilatesen ska jag träffa Kay och hennes kompisar och spela soccer med dom borta vid collaget. 
Ska försöka ta bilder varje dag av spirit week och lägga upp de här och även skriva hur en vanlig skoldag ser ut för mig! Ha det! 



R U MINE?

 
 
- bästa laget - 
 
Hej kompisar! 
Nu har soccer säsongen slutat och jag har lite blandade känslor. Det ska bli skönt att inte ha träning efter skolan, att kunna gå och hänga med kompisar utan att hamna i trubbel. Men jag kommer att sakna alla så otroligt mycket, att gå med i laget var bland det bästa jag har gjort detta året.
Vi spelade vår sista match i torsdags i Globe som är mitt ute i nowhere, på riktigt. Vi tjejer gick in med inställningen att detta var vår sista match så denna skulle vi ju såklart vinna, och guess what? Vi vann! Och inte bara det, men det var jag som gjorde målet. Det kan ha varit den mest underbara känslan någonsin när jag tog skottet och jag såg den fara in rätt upp i krysset. Tog mig en sekund att fatta att det verkligen hände innan jag blev överförst med kramar och alla började skrika "she's from Sweden". Matchen slutade 1-0 till oss, så det var amazing. Killarna spelade efter oss och även de vann.
Dagen efter på fredagen hade vi tjejer ett litet soccer party för att fira säsongen med massa mat och film, och efter det begav jag mig hem för att fixa mig eftersom Nikki ville att jag skulle följa med henne till en basketboll match i Safford där Sean skulle spela. Så jag åkte dit med Nikki, Mateo och Kaia och hejade. 
När matchen var klar åkte vi vidare till burger king för att frossa i oss mat, det är ju allt jag gör här känns det som, äter onyttigt alltså. Whatever it's America, klart jag ska bli tjock! Efter BK åkte vi hem till Mateo där vi kollade film, men jag somnade efter typ 10 minuter.
När jag kom hem vid 1 tiden hade släkten kommit ner från Utah för att säga hejdå till Aly innan hon ska till South Carolina. Så det var runt 20+ pers i vårat hus under hela helgen, så jag hängde med dem under helgen. Vi hade även ledigt i måndags eftersom det var Marthin Luther King day, vilket var gött.
Just nu sitter jag i skolan och är TA (teatcher's assistant) till Mr. Wheeler som är läraren för computer tech klassen, så det ända jag gör här inne är att sitta och leka på datorn. Så nu borde jag ju bli bättre på att uppdatera tycker man. Vet inte riktigt var som händer idag, ska försöka dra med mig någon till det nya frozen yogurth stället eftersom Kalee fick jobb där och mätta mitt sockerbehov. 

Ha det bra alla svennebananer! 

 

                                                                




PICTURES

 
Havasupai falls - Grand Canyon - Arizona / hit SKA jag innan jag åker hem. Åh så vackert. 
 
Så mycket tankar som snurrar runt i huvudet just nu. Bara 5 månade kvar av mitt år här - snart 4. Galet var tiden går fort. Har så mycket blandade känslor. Börjar få panik över hur lite tid som är kvar och över hur många saker jag vill hinna göra innan jag åker hem. 
 



ON FIRE

solnedgångarna här är helt magiska, finns inget vackrare. har inte använt något filter på den här bilden. 
Aly poseade fint framför solnedgången. 
Lauren och Mandy på la casita.
 
Hejsan alla kära svenskar! 
Usch vad jag är dålig på att uppdatera... måste verkligen skärpa mig! I fredags gick jag, Lauren och Mandy för att äta på la casita som är en mexikansk restuarang, vilket var jätte gott. Där träffade vi även på Lexie och Callie, så vi satt och åt och pratade i någon timme. Sedan drog vi alla till skolan för att se på killarnas basketboll game, samt träffa andra kompisar. Killarna var jätteduktiga och vann överlägset, så efter matchen firades det.
På lördagen började jag dagen med en riktig sovmorgon sedan tränade jag i vårt gym här hemma med Lauren och Aly, känner liksom att jag måste stanna min viktuppgång nu. På kvällen bestämde vi tre oss för att åka till Kainoas för att köpa hem hawaiisk mat till middag. Sedan skulle jag iväg på en bonfire, men tyvärr slutade kvällen med att jag blev kräksjukt, så fick spendera natten inne på toaletten, kul. Söndagen spenderades i sängen hela dagen, med undantag för att gå upp och äta lite då och då. 
Idag är det måndag, och vi hade fotbollsmatch mot Waldengroove. Matchen gick inte så jätte bra, Sidney bröt fingret, Maddy sprained hennes ankle och jag, Nikki och Lia var kräksjuka på sidan. Så det var inte så jätte lyckat, våran tränare ringde även sedan och berätta att även han blivit kräksjuk. Ni måste tycka att detta är jätte roligt att läsa om, hmm. 
Aja, denna veckan kommer flyta på som vanligt med undantag för torsdag då vi åker till Globe för att spela vår sista fotbolls match för den här säsongen. Tagga. 



CLASSIC

 
Jaha så vad gjorde jag under jullovet då... Jag gick på bio flera gånger med massa kompisar, hängde på Denny's, hade träning och tjejkvällar och bara njöt av att inte ha någon skola. Sista torsdagen på lovet så drog jag och vårat tjejlag och killag på fotbollsturnering utanför Tucson. Vad ska jag säga, det gick väl inte så bra direkt, men roligt hade vi iallafall på hotellet. Det var så jäkla varmt ute så vi hängde massa vid poolen på dagen (ja vi hängde vid poolen i januari, vad kan jag söga, Arizona<3) och hade bubbel pool party med hela lagen på kvällen, vilket de andra gästerna inte uppskattade lika mycket som oss. Vi spelade bara 4 matcher och vann 1 av dem, men jag älskar mitt lag ändå för vi har världens bästa tjejer i det. Så nu har ni fått en kort summering av mitt lov, puss och kram. 



HAPPY NEW YEAR

 
Kan inte fatta att det är 2014. Det är helt sjukt hur fort 2013 gick, och det var utan tvekan det bästa året hitills, har verkligen levt livet detta året och upplevt så otroligt mycket! Är så himla tacksam för mina föräldrar som har gjort allt detta verkligt. Jag kan bara hoppas att 2014 blir ännu bättre! 
Jag har nu varit här i ca 6 månader, och har bara ett halv år kvar innan jag kommer hem, vilket jag har svårt att förstå. Men men... 
Nyårsafton började tidigt med soccer practice klockan 9 på morgonen, vilket var lite för tidigt för mig. Men det var roligt att se alla tjejer igen efter jul. Efter träningen åkte jag, Lia och Lauren till Walmart för att köpa lite saker till kvällen. Det slutade med att massa tjejer kom över till mig för att fixa oss och dricka lite drinkar som jag gjort. Vi hängde här i någon timme innan vi begav oss till Courtney som hade fest. Tänker inte skriva här allt som hände under kvällen, men det nya året kunde inte ha börjat bättre.
Hoppas alla ni hade ett riktigt bra nyår med! 



JUL

 
Fick lite dåligt samvete när jag kikade in på Louise's blogg och såg att tillochmed hon hade uppdaterat sin blogg (ja Louise detta är en pik till dig att blogga oftare), så jag tänkte det var dags nu. 
Tänkte berätta lite om mitt Jul och Nyår. 
På julafton så bakade hela familjen här kakor och julgodis och åkte runt och lämnade det till grannar och vänner. Och jag gjorde bland annat knäck, som blev jätte gott men lite för hårt. Eftersom vi hade varit på IKEA innan hade vi massa svensk julmat. På kvällen åt vi sloppy Joe's till middag, vilket är en tradition som min vfamilj har, det är nästan som bolognese på hamburgarebröd med massa på lägg, och chips och läsk. Sedan läste vi julböcker och åkte till Quail Ridge för att titta på alla det galna jullysena som folk hade satt upp. När vi kom hem tittade vi på Support your local sheriff som är en gamal western movie som verkligen inte har något med jul att göra, men min vpappa tittar alltid på den på julafton. När juldagen kom, som då är den dagen dom firar här, vaknade vi upp och tittade på Kalle Anka, jag hade berättat för min vfamilj att det är tradition i Sverige att se på det på jul så dom hade letat upp det, vilket var jättegulligt. Vi tittade iallafall på det och åt kanelbullar och drack apelsin juice, och sedan gick vi upp och öppnade våra stockings. Fick massa godis, och svenska saker där i. Sedan spenderade vi de kommande 3 timmarna med att öppna alla julklappar. Jag fick kläder, smink, skor, en klocka och lite annat smått och gott, och..... en resa till New York!! Det var en väldigt mysig julafton helt enkelt, även om det var runt 20 grader utomhus. Till lunch/middag åt vi svenskt julbord som jag lagade, vi hade kööttbullar, lax, sill, janssons frestelse, stuvade potatisar, knäckebröd, julmust, pepparkakor, lussebullar och knäck. Fick nästan glädjetårar när jag drack julmusten alltså. Resten av dagen spenderades med filmer och mys. 
En av de bästa julklapparna kom två dagar senare i form av 31 marabou choklad kakor, massa toblerone, bilar, mentos, djungelvrål, och lösgodis från min familj i Sverige. Fick även juleskum från Emma och Amanda med ett brev om allt jag missat, åh va ni är bra! 



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!