TEAM

Känner att mitt blog flow är uppe just nu, så tänkte passa på att uppdatera vad jag gjorde idag. 
Åkte in till Mesa med Bryany, Lexie, Kaia och Lia för att ha en shopping dag och lite tjejtid. På vägen upp dit stannade vi vid världens näst största mine och tog kort. Herregud va stort det var, det bara gick on and on. Men det var faktiskt riktigt coolt att åka oh se det. Efter vårt lilla stopp åkte vi vidar till Mesa där vi stannade vid ett köpcenter och började shoppa. Jag köpte faktiskt bara lite underkläder, och så gjorde jag manikyr och byggde på mina naglar. Det är så otroligt billigt här, det kostade bara 30 dollar att bygga dem, så runt 190 kr så tänkte att det var lika bra att passa på med tanke på att det var så billigt. Efter vi hade gått omkring i köpcentret gick vi och åt lunch på cheescake factory, så jag var basically i heaven. Alltså inte nog med att de har världens bästa cheesecakes där, de har dessutom sjukt god mat. Har ni chansen borde ni verkligen gå dit! Åt super goda pastor och sallader och avslutade med massa god cheesecake. Efter lunchen fortsatte vi shoppadet, men jag blev lite uttråkad och gick och köpte glass istället hehe. Runt åtta drog vi hem igen, men alltså holy crap jag var så jävla hungrig och alla ställen vi åkte till var stängda, till och med Donken (what the heck?), så Bry körde oss till Walmart så jag köpte massa mozarell sticks, muffins och chips och åkte vidare hem till Lexie för att ha sleepover. Nu ligger jag hemma hos henne och alla snarkar medans jag inte kan sova. Imorgon ska jag till Phoenix för att spendera resten av lovet där med min värdfamilj på ett hotell. Vi ska bland annat kolla baseball match, så det lär bli spännande! 
Ha det bra så länge, puss och kram. 
 
- vid gruvan -
- detta är ett hjul på maskinerna som kör nere i gruvorna -
- titanic -
- bara för att skryta om att jag går omkring i jeans kjol och ballerina -
- shopping -
- cheesecake factory -



SPRING BREAK

Hey guys! Vi har äntligen fått spring break nu! eller vi fick egentligen det i Fredags men jag har verkligen inte orkat blogga. Har bara hängt med vänner under lovet, ätit massa och varit på några haiker. Enda dagen åkte jag med Nikki, Lauren och Lia till början av fry mesa och klättrade sedan upp för berget hela vägen upp till dammen. Det måste ha varit bland de mest frustrerande sakerna på länge, det kändes som att vägen aldrig tog slut, och det var så jävla stupt, plus att berget vi gick upp för är ett av de högsta i Arizona, så the elevation var sjukt annorlunda så man blev dizzy. Men men, blev sjukt nöjd när vi väl kom fram, det var super fint där! Och som vanligt var vädret riktigt varmt så vi låg och solade och kollade på vattenfallen, det var tyvärr alldeles för kallt för att hoppa in dock... På vägen ner hitch hikade vi för vi orkade inte gå, så en snäll kille skjutsade oss ner i hans truck, tack för den. Var även ute i öknen någon dag tidigare med andra kompisar och passade på att ta lite kort för eran skull. :-) 
- någon dag ute i öknen... -
- väl uppe på fry mesa -
- fry mesa -
- Lauren, jag och Nikki -
 



WHAT I MIGHT DO

Hola amigos! 
Alltså dagarna går så himla fort nu, och jag har så mycket att göra hela tiden, hinner ju knappt med. Men det är bara två dagar kvar av skolan innnan vi får spring break! Niiiice. 
Idag släpptes seniors och juniors ut ur skolan vid 9 för vi skulle till en låtsas katastrof för att lära oss om det. De spelade upp vad som hände när två bilar krossades, så de hade två krashade bilar med folk där inne som hade varit fulla. Och så visade de vad som hade hänt i vanliga fall, så de ringde polisen så massa polisbilar, brandbilar, ambulanser och helikoptrar kom för att ta hand om olyckan. De sågade sönder bilen för att få ut människorna i den, och visade vad som hände med förarna som hade druckit och kört osv. Sedan kom en lady och pratade om hennes son som hade dött i en drunk drive bilolycka. Riktigt sorgligt var det, men man fick sig en tankeställare. När vi var klara med dagen hade jag tennis som vanligt och efter det hade vi winter sports banquet, så soccer, basket och wrestling hade middag i skolan på kvällen och vi tog emot priser och pratade om säsongen. Det var as nice att hänga med alla brudarna från fotbollen igen!
 
- vid olyckan -
- bara för att jag älskar palmer och Arizona - 
- tennis errday -
- Nikki and I -  



CALIFORNI HERE WE COME

- jag och Kalee - 
- Lauren, jag, Kalee -
- Kalee and I -
- ful bild på mig, men jag gillar väggen -
- favoriter -
           
- vi såg massor med söta delfiner - 
- på tower of terror i Disneyland - 
- Disney by night - 
 
Kände att det var dags att lgga upp inlägget nu från Cali. Har fler bilder att bjuda på, men lite senare. 
Så i onsdags förra veckan hoppade jag på bussen mot California tillsammans med 20+ andra elever från min skola som är med i show choir. Vi körde i ca 10 timmar innan vi äntligen kom fram till vårt hotell ute i Orange County. Vi blev riktigt förvånade då vårt hotell var super fint, vilket de inte brukar vara när det är en skolresa. Mina värdföräldrar var de som hade hand om resan och som såg över oss så det var därför jag kunde följa med även fast jag inte är med i show choir. När vi kom fram var det ganska sent, så vi gick alla till poolen och jacuzzin och hängde, tror inte att de andra hotellgästerna uppskattade det lika mycket som oss, men hey it was awesome. Dagen där efter började vi med att äta frukost på hotellet för att sedan åka ut till Newport Beach för att åka på wale watch. Det var så himla fint verkligen, alla husen som man åkte bredvid för att komma ut på vattnet. Vi åkte runt kusten upp till Malibu och Laguna Beach, och såg massor med delfiner, det var typ det bästa som någonsin hänt, de följde efter oss i vår båt och hoppade omkring oss. Vi såg även massor med sjölejon, men inga valar, vilket jag tyckte var okay eftersom delfiner ändå är mycket bättre. Vädret var super bra och jag hade det jätte nice med Jordan på båten. Tyvärr blev de flesa sjösjuka, men jag klarade mig. Efter en timme eller så ute till havs åkte vi in till Newport Beach och åt lunch, innan vi gick vidre till stranden och hängde där. Blev så lycklig över att se havet igen, vi har ju inget hav här i Arizona. Efter ett tag på stranden åkte vi vidare till the University of California, Loong Beach där de skulle sjunga för en profssor som sedan skulle hjälpa dem bli bättre. Jag chillade bara med mina värdföräldrar medans de sjöng, men det var härligt. Sedan åkte vi vidare till Midevial times, som är en show och restuarang från medeltiden, där ryttare slåss mot varandra och gör olika challenges på deras hästar. De serverade mat på 'silver' tallrikar och så fick man äta med händerna och dricka ur bägare för att riktigt låtsas som om man var på medeltiden. Vi fick den röda ryttaren, som för övrigt var den snyggaste, men han kom bara tvåa... Hade en super bra kväll där i alla fall med världens bästa människor. Sedan åkte vi hem till hotellet för att hänga vid poolen. 
På fredagen var det äntligen dags för Disneyland. Vi vaknade upp super tidigt på morgonen för att vara där när det öppnade. Vi hade tyvärr ingen lycka med vädret, det regnade hela dagen, men det var faktiskt skönt eftersom det gjorde att ingen annan utom vi nästan var där. Vi sprang runt på the happiest place on earth i våra rain coats och blöta skor. I början gick vi i en stor grupp men det var svårt att hålla reda på varandra, så det slutade med att jag Kylie, Brenden och Brent gick omkring med varandra, vilket var helt perfekt. ;) De tre gjorde verkligen den upplevelsen så mycket bättre, hade det för jävla gött med dem. Vi åkte alla karuseller som fanns, mina favoriter var house of terror och California Screaming, sen var ju spök huset och alla de långsamma åken bra, men det var för en helt annan anledning... hehe. När klockan var två skulle vi samlas utan för studiorna på Disneyland för att vi skulle spela in sånger i the recording studio. De var skit coolt att sjunga där, vi spelade in kända disneylåter i studion och sedan la de till våra röster till sångerna i filmen, så vi fick se disney klassiker men med våra röster i sångerna. Efter det var det av för att äta, men det regnade så det slutade med att vi stod ute i regnet och åt hamburgare med pommes och churros dränkta i vatten, men vi bara skrattade ihjäl oss för liver var så jävla underbart. Vi fyra hängde omkring runt parken hela dagen och stötte hela tiden på massa andra och åkte med dem, sedan på kvällen gick vi på dubbel dejt och käka en fantastisk god italiensk middag. Och när vi var klara gick vi och tittade på en vatten show som Disneyland gör, det var helt magiskt. Åh vill bara tillbaka när jag tänker på det. Efter 15 timmar väl spenderade på Disneyland åkte vi tillbaka till OC för att sova gott på hotellet. På lördagen åkte vi och tävlade på en kör grej, inte så jätte spännande, sedan åkte vi tillbaka till älskade Arizona. Trots dåligt väder på Disneyland hade jag den mest fantastiska resan någonsin tack vare alla mina kära kompisar och min fina värdfamilj. Vet inte hur jag ska klara mig utan dem... 
Ciao! 
 



MAGIC

- Kesley, Kylie, Shania, Lexie, Kalee, Lauren, Maddy, jag, Marissa och Heather på konserten - 
 
Är hemma i Arizona nu efter några dagar i Cali, komer snart ett inlägg om resan! 
Sedan jag kommit hem har jag hunnit med tennis i mängder och kör konsert. Blev rankad nummer ett i tennis laget, så det var ju väldigt roligt. Det ända dåliga med det är att jag måste möta våra motståndares bästa spelare... men vi hade våra första matcher igår, och jag vann! Var hur glad som helst, trodde verkligen att jag skulle förlora eftersom jag har världens sämsta nerver och blir hur nervös som helst. Min coach kom över och pratade med mig under matchen och jag bara började gråta. Måste verkligen bli bättre på den mentala delen. 
Har match imorgon också, så önska mig lycka till! 
I kväll hade vi kör konsert i skolan, och eftersom jag är med i kören uppträdde jag med. Detta var en av våra kortare konserter så det var skönt. Efter den åkte jag med Kylie, JD, Brenden, Hyrum och Trina till DQ för att firade. Sedan åkte jag hem, och nu ska jag kolla film och sova, tennisen gör mig så sjukt trött. 
P&K 



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!