I fredags var det game day! Vi blev vi utsläpta 20 minuter tidigare från vår sista klass för att ha mjöl krig med alla på skolan. Alla sprang omkring och kastade mjöl i skolans färger: grönt och vitt. 
På kvällden var det dags för football game, vi mötte Benson, och vi vann! Vi har vunnit alla våra matcher hittills, och jag tror att vi är rankade nummer 3 i staten wehoo. Temat för dagens football game var going to the beach, så vi hade solglasögon, handukar och puffar. Hade det amazing med alla på läktaren, vi har verkligen världens bästa time där med massa vänner, I love all of them. Och juste, som ni kan se på första bilden så är solnedgångarna här helt otroliga!! 



CITY OF ANGELS

På stranden vid Santa Monica Pier 
På Santa Monica Pier 
Sanat monica mall 
På Madame Tussauds
Träffade på en gamal vän
I Hollywood!
Ett Mall mitt i Hollywood som vi gick i.
Söta grabbar på Hard Rock Cafe 
Universal Studios! 
På the strip utanför universal
På våra cyklar i Venice Beach 
Venice Beach
Knotts Berry Farm
 
 
 
Hejsan alla! 
Har kommit hem från California nu, och jösses amalia va amazing jag hade det där! Tog sammanlagt 967 bilder, så det var svårt att välja ut några. Men kommer nog ladda upp fler bilder snart. 
 
Så över till the good stuff: första dagen spenderade vi på Santa Monica Pier och Sanata Monica Mall, så det blev en hel del shopping där. Sedan åkte vi hem till hotellet och chillade i jacuzzin och poolen innan det var läggdags. 
Den andra dagen åkte vi till Hollywood på morgonen och gick på alla stjärnorna, och på Madame Tussauds Wax Museum. Vi gick även på ett mall där mitt i Hollywood. Det såg absolut inte alls ut så som jag hade tänkt mig, som i filmerna, men jag älskade det ändå. Sedan åkte vi till Universal Studios och åkte alla attraktioner. Kaia lurade även in oss i house of horror, och jäklar vad jag blev rädd alltså. Rekomnderar inte det! Efter vi hade varit där gick vi ut på the strip utanför universals och åt middag på Hard Rock Cafe, kollade även i alla affärer runt omkring. Sedan åkte vi hem till hotellet för att hänga ute vid poolerna och sedan sova. 
Den tredje dagen åkte vi till Venice Beach. När vi kom dit bestämde sig 12 polare och jag för att hyra cyklar så att vi skulle kunna hinna se mer, så jag och Lia delade på en  tandem cykel. Var så sjukt coolt där, men det fanns en del skumma människor där haha. Vi cyklade bland annat till Muscel Beach där alla body builders tränade. Var så sjukt otroligt att cykla omkring där i bikini i 30 graders värme med härliga människor. Sedan åkte vi vidare till Knotts Berry Farm som är en nöjespark med massa berg-ochdalbanor. 
På kvällen åkte vi ialla fall hem för att som vanligt hänga vid poolen. 
Dagen efter var det dags att åka hem igen, så vi spenderade dagen i en buss. Men det var as trevligt. 
Denna resan är en utav de bästa jag gjort, vill bara tillbaka till L.A nu! 



HEART ON FIRE

 
 
Förlåt, förlåt och åter igen förlåt för min extremt dåliga uppdatering! Men jag har så sjukt mycket saker att göra, så har knappt någon tid över för bloggen. Men här är lite saker jag gjort den senaste veckan: 
 
Torsdag: Var på min skolas football game, vi mötte våra rivaler the Bulldogs, men vi krossade dom såklart! Älskar school spiriten vi har, vi hade vit dress code med gröna handskar på oss, så det såg sjukt coolt ut när vi hejade. Alla blir verkligen helt galna när vi står och skriker våra ramsor. När matchen var slut sprang alla på vår läktare ner och hoppa omkring med fotbolls killarna. 
 
Fredag: Var först en sväng ner till Blaze på hans pool party, sedan drog jag hem till Mandy för film med henne, Lauren, Lexi, Sara, Brenna, Lorenzo, och Luke. Blev även en runda ner till Dairy Queen för att köpa cookie dough blizzard till mig. 
 
Lördag: Jag var på min första amerikanska dejt, wehoo. Haha det var en grupp date med två andra par. Killarna tog med oss upp till the 'wall' som är en plats uppe på ett berg med sjukt fin utsikt, där satt vi och kolla på fyverkererier. 
 
Resten av veckan har jag bara tagit det lungt och hängt med kompisar. Imorgon (onsdag) efter skolan ska jag hemtill Lia för att sova över, för på torsdag morgon klockan 5 åker vi till L.A, California!! 
Lovar att lägga upp mer bilder snart!! 
 



REPELLING

 
I lördags åkte hela släkten ut till ett stort berg med massa klippor för att göra repelling. Och ni förstår inte, detta är det läskigaste jag någonsin har gjort, trodde verkligen att jag skulle dö ett tag. Man är alltså fastbunden i ett litet rep och 'hänger' sig typ ner som ni ser mig göra på bilden. I början måste du klättra ner för kanten och luta dig baklänges, och det var den läskigaste biten. När jag väl kom ner hade jag tårar i ögonen och hade masssa adrenalin pumpandes i kroppen. Men min grandma mötte mig nere med en bamse kram så då kändes allt bättre! Jag gjorde det två gånger till och då var det mycket roligare eftersom jag visste hur man skulle göra! 
Idag var det Tylers farwell så det har varit massa släkt och vänner här, och tons av mat! Har nog gått upp 5kg bara på dom senaste dagarna, usch måste skärpa mig! 
Hoppas alla har det bra hemma i Schweden, 
P&K 



last friday night

 
Efter skolan i fredags så kom hela tjocka släkten hit, min värdbror ska nämligen åka till Kongo i två år, så denna helgen har vi avsked för honom. Var lite nervös över att träffa alla, men dom är hur gulliga som helst. Själva avskedsfesten är på söndag, men de flesta bor i andra stater så dom kom tidigare. 
Hängde iallafall med Lauren och Sara ett tag på kvällen innan jag drog till pizza hut för att äta med några kompisar. Efter middagen åkte vi till skolan eftersom det var the hand shake dance, som är en oformell dans bara för att ha roligt. Var ganska roligt att se hur dom dansar här! 



HOLY GRAIL

  
När skolan slutade kom Tyler och Landon och hämtade mig, och vi åkte med Nikki till seminary. Där fick man gå i ett helt kolmörkt rum och hålla i sig i en stång, samtidigt som det stod massa personer som försökte få dig att släppa stången så du skulle gå vilse. Smidiga Vendela släppte såklart räcket och gick rakt in i en vägg. Det var alltså helt tyst i rummet och helt plötsligt hörde man mig gå in i dörren samt svära lite på svenska, vilket följdes upp av ett enormt skrattanfall från mig och Tyler. 
Senare åkte jag till Zeff för att plugga med honom och några andra. Men eftersom alla hade glömt sina böcker slutade det med att vi badade i hans pool istället. Det var riktigt skönt eftersom det var 105°F ute idag!! Sedan skulle vi ut och köra med deras fyrhjulingar men däcken hade punka. Chillade iallafall där ett tag för att sedan dra hem och äta. Sammanlagt en riktigt grym dag!
Och till er som läser denna otroligt spännande bloggen - kom igen! Kommentera lite. 
P&K 
 
 
 
 
 
 
 



STARBUCKS

 
Känslan av att dricka en iced mocha latte i 37°C slår allt. Älskar Starbucks, och hur billigt det är här jämfört med Sverige.xx 



ARIZONA, I LOVE YOU

 
Hääj! Hur mår alla mina 1500 läsare? Ha. Största skämtet någonsin. Men ändå.
Idag har jag hängt med Lauren, Sara, Tyler, Landon, John och Blaze. Vi gick bland annat på bio och såg despicable me 2! Vi åt även på taco bell idag för först gången, och let me tell you, it's amazing! Eftersom det är Labor day idag passade jag och Lauren på att köpa en väst tillsammans från forever21, eftersom det är rea på allting, köpte även ett par boots. Kanske lägger upp bilder på det lite senare.  
Har verkligen insett idag hur mycket jag älskar Arizona, det är sååå vackert här. Och vi ska ju inte ens börja tala om det faktum att det är 30 grade + här hela tiden. Kunde inte bli bättre. 



THROW MY HANDS UP

 
Tjäääna fään! Idag lagade jag sveska kötbullar, potatismos, lingonsylt och brunsås till min värdfamilj. Till efterrätt gjorde jag även kladdkaka. Var trevligt att äta lite svensk mat igen. Och min värdpappa kom hem igår från worldmarket i Tuscon där han hade köpt daim, singoalla, ballerina kakor, knäckebröd och lingonsylt, blev otroligt glad. Jag har verkligen världens bästa värdfamilj!
På kvällen drog jag med Lauren, Tylar, Landon och Sara på fest hos Page som ska till collage nu. Var as roligt, med massa trevliga människor! Älskar verkligen att alla är så utåtriktade och trevliga här, massa pluspoäng till alla amerikanare! 
 



BÄSTA

 
Har suttit och kollat på denna videon ett x antal gånger och skrattat lika mycket varje gång. Har även kommit fram till att det inte finns något värre än att höra sin egen röst på video... Lauren är iallafall hur gullig som helst på denna videon, men ni kan ignorera mitt hemska nyvakna face. 



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!