UNTITLED

Salt Lake City, Utah 
 
Väskorna är färdigpackade nu, för imorgon åker vi upp till Utah för att spendera Thanksgiving där med släkt. Kommer ta circa 13 timmar i bilen, men finns så mycket att se på vägen dit så jag tror jag kommer klara det. Är verkligen super excited för att fira Thanksgiving, äta massa mat och shoppa loss på black friday. Dom kommer dessutom förmodligen att ha snö där uppe vilket jag tycker är lite mysigt. Vet inte om jag kommer ha något internet där uppe, men jag ska försöka att blogga. Om inte så uppdaterar jag på måndag då jag är hemma igen. Fick för övrigt reda på idag att vi ska till Texas på jullovet, så det ser jag fram emot. Livet leker, vad kan jag säga? 
 



HOLD ON WE'RE GOING HOME

Raven försöker vara snygg
det är så fina solnedgångar här 
 
Har ju haft soccer try outs de senaste två veckorna, och nu kan jag äntligen säga att jag kom med i laget! Så i onsdags blev både killarnas och tjejernas varsity lag utsläppta från skolan klockan 12 för att killarna skulle ha vänskapsmatch i Globe som är en liten stad mitt ute i nowhere typ. Vi tjejer fick följa med för att titta på dom för att lära oss spelet bättre. Vi fick en halvtimme på oss att göra oss klara för bussen så jag, Maddy, Lia, Isak, Hyrum, Lesli och Hatch klämde in oss i Maddy's pyttelilla bil för att köra till Subway och köpa med oss lunch till bussen. Vi spenderade ialla fall två timmar på bussen innan vi kom fram. Killarna spelade ända till klockan 7 så när dom var klara packade vi våra saker och åkte till Wendy's som är en snabbmats resturang för att äta middag. Kom hem runt 10 på kvällen och gjorde mina läxor och hängde med Lauren. 
Idag var det tjejernas lag att ha vänskapsmatch mot Safford så vi åkte dit och spelade. Idag var första gången vi någonsin spelat med varandra eftersom det har varit massa krångel, men vi spelade sjukt bra. Är super stolt över att vara en del av det laget med världens bästa tjejer, och våra manliga supportrar med såklart! 
Kom hem vid 7 och belönade mig själv med en påse Dorritos och glass med kakdeg efeter 80 minuters oavbrutet springande fram och tillbaka. När jag tvingas springa på fotbollen märks det ännu tydligare hur otränad jag har blivit här. Men jag älskar det. Nu ska jag i alla fall somna till skruva den som Beckham. 
Fred ut.




31.07.2013

                  
 
 



we fly

bästa football gamet ever! 
Kalee och jag på the football game 
en del av all junk food jag har ätit dessa två veckorna
laurens cross country race 
 

hej bloggen! 

har varit upptagen dessa två veckor till max, har knappt en ledig stund. Förra helgen spenderade jag i Phoenix med min värdfamilj för Lauren hade cross country State, så jag tittade på henne och hon var jätte duktig. Sedan passade vi även på att kolla runt i massa affärer och äta på resturang när vi var där. Vi åkte hem på lördag eftermiddag för att kolla på killarna när dom hade sin första football game i state, och vi krossade Morenci totalt. Eftersom dom har tagit sig till state delfinalerna så är det vinna eller försvinna som gäller. 

Hela den här veckan har jag börjat på soccer och haft try outs varenda dag. Och förutom konditionen på fotbollen har varit en väldigt chill vecka, har ätit ute varenda dag, åt på en jätte god Hawaiisk resturand, Denny's, mexikansk och pizza. 

Hade namnsdag förra veckan och det har dom ju inte här, men jag berättade om det för Lauren så när jag vaknade på min namnsdag hade hon dekorerat hela min hall och satt upp bilder och bakat en jätte god tårta till mig där det stod happy Vendela day. Jag har lätt världens bästa värd syster.

Har dessutom frågat Zeff till winter formal. Gjorde en skylt som han var tvungen att fylla i för att lista ut vad det var och skrev på slutet att jag skulle go nuts if he said yes, och så köpte jag massa nötter och godis med nötter och satte mitt namn på dom. Han svarade mig genom att dekorera mitt rum, han satte en stor skylt på min sang där det stod; I’d be an airhead not to go with you… so it’s a definite yes!! Och så låg det massa airheads, som är ett slags godis överallt i mitt rum.

Den här helgen hade jag road trip med massa kompisar till Phoenix för att kolla på football killarnas kvarts final. Och det var helt sjukt vilken spännande match det var. Motståndarlaget gjorde touch down, sen gjorde vi det, sen gjorde dom det osv. 3 sekunder innan matchen slutade låg vi under med 5 poäng, och vi hade bara ett sista försök att få dom där sista poängen, och som sagt är det ju vinna eller försvinna. Och under dom här 3 sekunderna så lyckas vi få en touch down, och vi i publiken blev helt galna och bara rusade in på planen för att krama om killarna och fira. Det var verkligen den bästa matchen jag någonsin varit på, kändes som en film. Är så stolr över killarna och över att vara en eagle. Efter matchen åkte vi till Five guys och åt hamburgare, och jävlar va goda dom var. Det var lätt de godaste burgarna jag någonsin smakat, rekomenderar verkligen det. Och det bästa var att dom fyllde en hel påse med pommes när man bara beställde en liten. Mums! Vi kom hem sent på natten och hade sleep over så jag somnade inte förens klockan 5. Två riktigt grymma veckor, hoppas era var lika bra! 

puss

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



TUCSON

så fint här!
standard frappuchino @starbucks
första gången jag prövat Swedish Fish som var helt ok! 
vpappa, vmamma, vsyster och grandma och grandpa Welker 
lägger ut bilden på den nyttiga maten jag åt så jag inte framstår som tjock 
Lauren made it to State!!!
 
Wazzup!? 
Igår efter skolan drog jag hem, packade väskan och åkte tillbaka till skolan för att åka med pepp bussen till Morenci där vi hade football game. Kvällen bestod av massa hejarramsor på lektaren med världens underbaraste människor, skratt och skräpmat. Vi förlorade tyvärr, men kvällen var grym ändå. 
Idag åkte jag och min vfamilj in till Tucson där Lauren hade cross country sectionals där man kvalar till state, som är för hela Arizona. Lauren var jätte duktig och made it to state både individuellt och med hela laget, och killarna från skola gjorde också det. Blev så glad för hennes skull, hon förtjänade det verkligen. Jag tror nog jag var mer nervös än henne, stod iallafall på sidan och skrek som en galning. 
Efter racet hängde vi i Tucson eftersom det var min första gång där, och vi åkte bland annat förbi och kollade på University of Arizona campuset, och det var så fint där. Sean åkte vi och åt på Sweet Tomatoes som är en buffé resturang, så du kunde alltså äta hur mycket du ville. Maten där var hur god som helst, och jag åt mig själv in i en matkoma. Grandma och grandpa Welker hade flygit hela vägen ner från Utah för att komma och kolla på Laurens race så dom var med oss hela dagen. Måste btw lägga till att det är November, och det är strålande sol här och jag gick omkring i short idag. Älskar jag Arizona? JA! 
Kom iallafall hem nu efter en timmes bilresa och ska snart till Denny's men några kompisar. 
Hoppas alla ni där hemma har det bra! 
P&K 




happy halloweeK

       
 
Hejsan alla!
Kan ju inte påstå att jag är den bästa bloggaren... Det var ett tag sen nu, men jag ska försöka bättra mig. 
Idag var det Halloween så efter skolan åkte jag och Lauren hem och carved våra pumpor, och dekorerade klart huset. Massa kompisar skulle komma över till oss vid sex,men jag var som vanligt fett sent ute, så 20 minuter innan alla kom sprang jag omkring i huset i ett försök att sätta ihop en kostym. Tillslut så blev det en maid costume, som blev helt hyfsad med tanke på hur lite tid jag hade. När alla kommit över så drog vi ut för att trick or treata, och det var helt galet! Gatan som vi gick på hade spärrats av av polisen och inga bilar kunde köra där för det var så mycket folk. Alla här går verkligen fullt ut när dom dekorerar sina hus, och det fanns så sjukt läskiga saker. Det var lite roligt att alla som trick or treatade var små barn, men så kom vi där ett gäng 17-18 åringar och tiggde godis. Men det var så värt det! När vi var klara så gick vi tillbaka till vårat hus för att baka kakor och kolla film ett tag innan vi drog iväg till ett haunted house. Det var circa en halvtimme kö innan vi äntligen kom in, men när vi väl gjorde det var det verkligen värt det. Jag är ganska lättskrämd och jag tycker inte om clowner så när en clown hopade fram i delen som var en circus fylld med massa äckliga dockor blev jag så rädd att jag råkade knocka Nikki i huvudet med min damm vippa. Och killarna fick på riktigt dra mig igenom hela hust för att jag var så rädd. Men vi överlevde the haunted house och jag hade en jätte awesome Halloween. 
P&K 



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!