ALL IN MY HEAD

 
 
- snart där igen -
Tjena gott folk! Denna veckan har gått sjukt fort! Dagarna har för det mesta bestått av tennis, som för övrigt gåt uper bra, och massa häng med kompisar. I fredags var jag och åt på Subway med Becky och bara tog det lungt, sedan åkte jag vidare hem till Brenden där han, Derek, JD, Nikki och Maddy var. Vi hade FIFA kväll, men jag sög så jag och JD åkte och köpte mat och dricka medans de andra spelade. När vi kom tillbaka tiitade vi bara på film hela kvällen innan jag gick hem för att nanna kudden. På lördagen tog jag en ordentlig sovmorgon och skypeade sedan med bästa familjen. Resten av dagen spenderade jag med Lauren med att göra sådant vi gör bäst - äta DQ och annan skräpmat i mängder, samt se på serier. Idag är det söndag och jag ska till kyrkan med min värdfamilj sen vet jag inte vad som händer... vi får helt enkelt se! 
Tog inga bilder denna helgen så ni får bilder från California istället, där jag kommer att befinna mig om exakt 3 dagar för att gå på Disneyland med massa underbara människor. 



MOMENTS

 
 
I måndags var det presidents day, så vi hade ingen skola, så jag åkte jag ut till en sjuktbana i mitten av öknen för att prova på att skjuta lite med Darby, Katie och Lia. Jag har liksom aldrig tagit i en pistol i hela mitt liv, eller knapp sett en så jag var typ livrädd när vi kom dit och hörde alla skott från snubben bredvid oss med militärvapen. Men vi tog fram våra två gevär och revolver och började skjuta. Det var faktiskt riktigt roligt, även fast jag bara träffade the target en gång typ. Men fy vad ont i öronen man fick, vi hade glömt öronproppar och det var så sjukt högt. När vi hade skjutit ett tag frågade killen bredvid oss med militär vapnet om vi ville prova skjuta med det, så det gjorde vi också. Det var en riktigt coolt alltså! Efter skjutningen chillade jag ett tag innan Ben hämtade upp mig och Lia, så vi åkte till DQ för att köpa våra vanliga blizzards och åkte sedan vidare till Zeff's hus för att käka pizza och hänga där. 
I tisdags var jag i skolan, gick på tennis practice och åkte sedan men Wendy och Lauren till pilates klassen. 
Och idag (onsdags) var det en helt vanlig dag, gick i skolan som vanligt, åkte med Seth och åt pizza på lunchen. Han är så gullig, han hade liksom kommit hem från en basket match tidigt den morgonen och var super trött men körde ändå med mig och åt när jag berättade att jag var sugen på pizza. Sedan insisterade han även på att betala för min pizza med. Han är så snäll! 
Sedan skippade jag tennis träningen eftersom jag var alldeles för trött, gick och köpte smoothie och kom sedan hem. Nu ska jag sova, är så extremt trött. 
P&K 



BROOKLYN BRIM

 
Glömde ju bort att uppdatera bloggen om alla hjärtans dag. Jag hade faktiskt en otroligt bra dag, vaknade upp med massa presenter av min fina värdmamma, drog vidare till skolan där jag fick mer presenter från underbara människor. På kvällen gick jag och åt middag med 3 kompisar och sedan drog vi vidare och såg på bio. Vi tittade på filmen ride along, som var helt galet rolig. Hade en riktigt bra dag iallafall.
Alltså igår var den sjukaste dagen på länge, tror aldrig jag har haft det så roligt. Tänker inte dra detaljer här, men kort sagt började jag dagen med poolhäng med två av mina favoriter ute i det varma vädret. Sedan drog jag hem för att fixa mig innan jag drog vidare på 'alla hjärtans dag fest' hos en killkompis. Var riktigt skön kväll med massa skratt och goa vänner. När jag kom hem på kvällen däckade jag direkt, och nu sitter jag hemma och smider planer inför sommaren. 
P&K 



TBT

Eftersom det är torsdag idag så tänkte jag att jag skulle göra en liten throw back till alla de 6 månaderna som jag har spederat här. Detta är bara en bråkdel av alla de hundratals bilder och minnen jag har, men jag hoppas ni tycker om det ändå.
P&K  
 



XO

          
 

- random snaps från dagen -
 
Yohoo big summer blow out! Jk. 
Nu har vår sporterna dragit i gång och jag beslutade mig för att gå med i tennis laget. Så i dag hade vi träning direkt efter skolan ute i det otroligt varma vädret. Alltså jag höll ju på att dö av värmen, det var 28 grader, och alla bara gick omkring och skrattade åt mig och sa 'vänta bara tills vi kommer längre in i våren'. Jaha tänkte ju jag då, hur ska lilla jag från kalla Sverige orka spela tennis i 40 grader som det kommer att bli... Men men, jag ska inte klaga, jag älskar faktiskt värmen. Vi spelade i alla fall matcher idag, och jag vann alla mina, så man kan väl säga att det går ganska bra haha. Efter träningen bestämde jag mig för att gå på en promenad, så jag tog på mig mina träninghorts och skor och gick med en kompis på en pw till Kainoa's för att köpa smoothie och sedan vandra hemåt igen. Efter min lilla runda gick jag till collaget och tränade lite tennis på banorna där. Är riktigt taggad inför denna säsongen, vi sjukt gulliga tjejer på laget så det ser jag fram emot! Och nu sitter jag hemma framför tvn och funderar på vad jag vill äta för kvällsmat idag. Ha det bra alla! 



BURN

 
 
Hola amigos! 
Idag är det lördag och det har varit en fantastisk dag! 
Började morgonen med att prata med min absoluta favorit Lisa, så efter det var jag på galet bra humör. Sedan passade jag på att skypea med min fina familj. Resten av förmiddagen spendrade jag i min säng med massa serier. Sedan på kvällen begav jag mig till Zeffs enorma hus för att ha bonfire och fest för B som fyller 18 på tisdag. Vi myste ca 20 pers framför brasan med pizza och massa cake, men sedan bestämde Fabian sig för att kasta Lia i poolen, vilket lsutade med att vi alla hoppade i den iskalla poolen. När vi var klara där drog vi vidare till collaget för att spela racket ball och lite soccer med allt folk, och efter det drog jag hem. Och nu sitter jag här hemma framför tvn med Lauren och kollar på någon konstig serie. Aja, hade i alla fall en skit grym kväll, är så glad för mina fina vänner. 
P&K 
 



CAUSE I'M HAPPY

 
 
Hejsan! Ska försöka summera upp lite vad jag har gjort under veckan. 
I måndags var det Laurens 18 års dag! Så det firade vi med sovmorgon och god frukost. Vi skippade de två första lektionerna och drog och köpte cinnamon twists. När skolan var slut åkte vi hem och jag bakade svensk kladdkaka till henne, medans jag väntade på Laurens överraskning. Klockan sex kom Shania, Seneca, Lexie, Zo, Nate, Jess, Sara och Mandy över för att överraska Lauren och ta med henne ut på middag vart hon än ville. Så vi drog till Denny's och proppade i oss mat. Det är väl värt att nämna att någon random person betalade för min mat också, när jag gick upp till kassan för att betala sa servitösen att jag inte behövde oroa mig för någon hade redan betalat för mig. A men tack lixom, man klagar inte. 
I tisdags gick jag barra på tre lektioner för sedan åkte jag, Lauren, Aly och min vmamma in till Phoenix för att hämta upp Kevin på flygplatsen. Sedan åkte vi till hotellet för att lämna av våra saker och sedan röra oss vidare mot Olive Garden för att äte en otroligt god italiensk mat, mums. Något som var typiskt amerikanskt med detta var att vi tog bilen till resturangen, som var på andra sidan gatan av vårt hotell, helt seriöst. Efter maten gick jag och Lauren till köpcentret som var bredvid vårt hotell för att shoppa loss lite, var riktigt nice med shopping på kvällen då nästan ingen var där. 
På onsdagen åkte vi till flygpatsen för att lämna av Aly som flyttade till South Carolina där hon ska spendera de kommande 18 månaderna. Åh vad jag kommer sakna henne alltså... När vi var klara där åkte jag med min värdfamilj runt i Phoenix för att strosa omkring på gatorna och shoppa i alla affärer. Vi stannade och åt på ett bageri där de hade super goda och stora cupcakes, och åt sedan på en mexikans grill. Sedan efter två lånnga men bra dagar i Phoenix åkte vi hem igen. 
I torsdags gjorde jag inte så mycket, gick till skolan, åkte och hängde med några kompisar och slutade kvällen med mat på Kainoa's. 
I fredags var jag i skolan såklart, sedan åkte jag med Becky till det nya frozen yogurth stället i town och åt. Och det var så sjukt gott, vi bara överröste froyon med massa toppingar, så gott. Efter det åkte jag till collaget för att möta upp Mateo och spela lite tennis. Det gick tyvärr inte så jätte bra dock eftersom jag hade skadat ryggen tidigare den dagen, så vi åkte till Safeway och köpte glass och åkte sedan till Zeff och Bendiks hus för att ha movie night. Så kort sagt var det en chill med lyckad fredag. 
Hoppas eran vecka har varit grym! 
P&K 
 



HEY BROTHER

- Aly, ja och Lauren utanför templet -
- Gilbert temple -
- random bild från vägen påväg mot Phoenix -
- the outdoor mall -
- Wendy och Aly på restuarangen - 
 Lauren chilling at the mall -
- min froyo -
 
Hola! 
Kom precis hem efter en lång dag! Imorse åkte jag med min värdmamma Wendy, Aly och Lauren till Gilbert för att gå på öppet hus för invigningen av det nya templet där. Det var otroligt vackert och superstort! Vi fick tyvärr inte ta bilder där inne, men det var så fint, såg liksom ut som ett slott. Efter vi hade varit där drog vi vidare in till Phoenix för att shoppa lite. Jag älskar Phoenix så himla mycket, det är min nya favoritstad! Vi åkte till ett jätte fint outdoor mall och strosade omkring. Jag hade tänkt att köpa lite saker, men mitt kreditkort funkade inte, så jag får göra det nästa helg för då ska jag, Lauren och Sara åka dit för att shoppa igen. Vi åt lunch på ett grekiskt ställe och jag åt en otroligt god kyckling kebab med massa pommes. Sedan fortsatte vi med forzen yougurth ute i solen. Jag hade satt på mig svarta långbyxor eftersom det såg ut som det skulle bli dåligt väder på morgonen, men detta är ju trots allt Arizona så det slutade med att jag gick omkring och svettades som en gris i typ 25 grders värme medan alla andra gick i shorts. Men jag ska inte klaga, jag älskar värmen. Om det är så här fint väder i veckan kommer jag dra till poolen och hänga där. När vi kom hem från Phoenix runt 9 drog jag till Brenna som fyllde 18 idag och hade fest. Alla mina kompisar var där och vi hade lika roligt som vanligt, men jag åkte hem redan vid 12 eför jag var så himla trött efter den långa dagen. 
Btw, idag var det exakt 6 månader sen jag kom hit, läskigt hur snabbt tiden har gått. Happy 6 month anniversary to me! Idag är det också exakt 6 månader tills jag blir 18, 26 dagar kvar till Disneyland och 112 dagar kvar till New York. 
Hoppas alla ni där hemma mår bra! P&K



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!