suit and tie

 
Idag var det torsdag och dagens tema var skolans färger grönt och vitt, eagle pride! vi började skolan klockan 10:30 och gick till 12, för sedan var det homecoming assembly som gällde. Så alla tidigare elever som gått på skolan kom hit idag. Vårt homecoming tema är Alice in Woderland så dom spelade upp en pjäs där drottningen hade stulit homecoming. Och crosscountry, volleyball, show choir och qartett uppträdde. Min kompis Nikki blev även voted Homecoming queen, blev så glad för hennes skull! När assemblyn var klar gick vi ut på gatorna för att ha parad med massa olika floats, as nice.
På kvällen drog jag och massa kompisar till ett fair för att gå omkring och kolla och åka karuseller. Smakade fiterade oreos, och det var så sjukt gott! Halva skolan var typ där så det var kul att hänga med massa olika personer. Tänkte bara på scenen i OC när Marissa och Ryan åkte parisehjulet på the fair, mitt liv är typ som en high school film just nu, and i love it!! 
Imorgon kommer Tanner och hämtar mig runt 12 för att åka på day date, sedan är det homecoming football game och sedan dansen. 
 



RETROGRADE

Lauren och Nikki som rednecks på 'Merica Monday
Excited rednecks on their way to school 
Kalee och Nikki på Tropical Tuesday 
Dagens dresscode för Tropicl Tuesday 
Lexi och Seneca på pep-rallyt
The bonfire
 
Spirit week denna vecka, så tänkte berätta lite vad som hänt än så länge! 
I måndags var det 'Merica Monday, och då skulle man klä ut sig till en Redneck eller bara i USAs färger. Så jag Nikki, Lauren och Sara körde på redneck valet. På lunchen hade vi hoppborg i matsalen som man kunde hoppa på, men jag gick hem eftersom jag mådde jätte dåligt. Men trots det åkte jag, Lauren och Kalee på kvällen till våra homecoming dates för att svara dom. Jag köpte cheetos som Tanner älskar och gjorde en sign som sa: I hope this isn't too cheesy... nut i'd love to go to homecoming with you. Vi åkte till hans hus och jag la det utanför hans dörr, rang på och hoppa sedan in i bilen och körde därifrån. 
I tisdags var det Tropical Tuesday, så som ni säkert fattar skulle man klä sig i tropiska kläder, så jag körde på lite blommor i håret och blommor kring halsen. Vi hade även kortare lektioner så vi fick sluta tidigare. Sedan på kvällen klockan 7var det dags för pep rally i gympasalen. Där körde vi massa lekar, bland annat en där alla grades skulle snurra runt och sedan springa mot en pinata för att slå sönder den. Men en freshman kille sprang åt fel håll och sprang istället mot publiken och råkade slå någon kille med slagträet. Det var skit roligt, (killen skadades inte!!), och sedan hade vi paj ätar tävling. När pep-rally var slut så gick vi ut till parkeringsplatsen för att ha en stor bonfire och sedan fest på the parking lot, med massa hög musik. Var otroligt lyckat, kändes typ som jag var med i en amerikansk high school film. Livet leker verkligen! 
I onsdags (idag) var the Multiplicity Wednesday och då skulle man klä sig i likladana kläder som massa andra. Dagen var vanlig, så jag hade tyvärr 4 tests, men förhoppningsvis failade jag inte dom. Efter skolan åkte jag hem till Kaia och hängde. Och nu så är jag hemma och ska sova. Imorgon börjar jag 10:30 och går bara till 12, för sedan är det pjäser och sedan parad. 
P&K en väldigt lycklig tjej 
 



HOMECOMING

 
I lördags så drog Lauren med mig till Wallmart på kvällen för hon behövde köpa någonting, men när vi väl är där så har hon inga pengar, men jag passar ialla fall på att köpa lite saker. Sedan åkte vi till Dairy Queen eftersom jag ville ha en cookie dough blizzard. På vägen hem hämtar vi upp Sara och Mandy för vi tänkte ha film kväll. När vi väl kom hem går jag till mitt ruum för att lägga av sakerna jag köpte, och ser att min dörr är stängs. Och jag kom ihåg att jag lät den va öppen så jag undrar lixom vem det är som har stängt den. När jag väl öppnar dörren till mitt rum är det helt fullt med ballonger överallt (bilderna). Jag blev as chockad och Lauren, Sara och Mandy kommer in till rummet, dom hade ju då vetat om att detta skulle hända och det var därför Lauren hade dragit med mig till Wallmart. På min säng stod det "It would be a perty to go to Homecoming with you! Pop the balloons to find out who..." Så jag börjar genast poppa ballongerna, och tillslut så hittade jag den rätta ballongen med en lapp inuti där det stod Tanner. Så Tanner bjöd alltså ut mig till Homecoming på fredag. I de flesta skolor är Homecoming formellt, men inte här, vi har bara på oss en T-shirt som daten köper till dig som matchar hans. 
Blev sjukt överraskad, men så otroligt glad! Längtar tills Fredag!! 
 
 



I TAKET LYSER STJÄRNORNA

 
Hola amigos! Tänkte uppdatera lite vad jag gjort de senaste dagarna. 
I lördags var jag på fest hos Marissa som hade fyllt år. Vi gjorde ett as roligt game, där alla åkte i sina bilar och fick en ledtråd i början för att hitta fler ledtrådar som fanns i brev runt omkring hela staden. Så varje ledtråd ledde lixom vidare till nästa. Varje minut vi var borta fick vi en poäng, och om man ringde för att få hjälp med ledtrådar fick man två extra poäng. Och det gick alltså ut på att få så lite poäng som möjligt. Mitt kag förlorade, men jag hade as roligt, förutom när vi var på kyrkogården och Tanner skrämde livet ur mig. När det var klart hängde vi bara hemma hos henne och åt pizza och chillade. 
Resten av veckan har jag bara tagit det lugnt.
I tisdags var det massa brudar över hos mig och Lauren efter skolan. Sedan på kvällen åkte jag och smliley till Walmart för att köpa massa halloween saker. När vi kom hem dekorerade vi hela huset, och eftersom halloween är Laurens favorit högtid så gick vi all in. 
Idag (onsdag) åkte jag med Clara till fear faktor där vi var tvugna att göra massa sjuka challenges. Jag fick tillexempel ta massa sardiner i munnen och sringa med dom runt en baseball plan. Kan säga att jag alrdig mer i hela mitt liv kommer äta det igen, det luktade så sjukt äckligt. Men hade jätte roligt ändå. 
Nu ska jag gå och lägga mig för jag är as trött, men jag taggar nästa vecka för då är det spirit week och homecoming!! 
P&K 



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!