THE COLD NEVER BOTHERED ME ANYWAY

 
Hejsan svejsan! 
Har haft två riktigt grymma dagar i Phoenix med min vfamilj. I fredags hade jag bara en final och sen slutade vi, så jag var hemma redann vid 9, tittade lite på new girl och tog en nap. Sadan åkte hela vfamiljen till Phoenix för att hämta upp Kevin från flygplatsen som kommit hem från Texas. Vi åkte ner till downtown Phoenix och gick omkring på gatorna och kollade i affärer. Sedan gick vi och åt middag på five guys som är min favorit hamburgar resturang, det är så otroligt gott där. Efter middagen åkte vi ner till Mesa för att titta på alla julbelysningarna där som dom hade runt templet. Tyvärr hade jag inte med mig någon bra kamera så bilderna gör inte det rättvisa, men det var super fint, med massa lysen. Efter vi hade gått omkring där ett tag åkte vi till hotellet vi skulle spendera natten på, där delade jag rum med Lauren och Aly, och vi satt uppe hela natten och kollade på någon serie. När vi vaknade dagen efter, alltså idag, gick vi ner och åt hotell frukost, yummy och sedan åkte vi till... IKEA!!! Ååh va glad jag blev, helt sjukt att man kan bli så glad av en IKEA, men det påminner mig så mycket om Sverige. När vi väl var där inne så visade jag alla runt och i slutet kom vi till den delen där man kan köpa mat. Grät nästan glädjetårar när jag såg att dom hade julmust där. Så jag köpte massa julmust, lussebullar, chokladbollar, kaviar, sill, lax, jansonsfrestelse, pepparkaksdeg, knäckebröd och massa andra svenska julsaker att ha på julafton. Jag ska även göra kötbullar och göra knäck nu i dagarna, så det känns lite som hemma. Efter IKEA åkte vi till ett outside mall, som är ett köpcenter fast utomhus, haha. Där gjorde alla sin christmas shopping och köpte de sista julklapparna. Det var superfint där, men det känns inte riktigt som jul när man är omringad av palmer överallt och det är 20 grader liksom. Vi gick iallafall omkring i alla affärerna i några timmar och sedan åt vi lunch, jag hittade ett grekiskt ställe så jag åt falafel för första gången sen ag kom hit. Sedan kollade vi på ett band som uppträdde vid köpcentret och efter det var det dags att åka hem. Nu har jag precis kommit hem och ska nog gå upp och fixa knäckebröd med ägg och kaviar till alla, personligen tycker jag inte om kaviar men vill ändå att de andra ska smaka det.
P&K, ta hand om varandra. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



FINALS

 
Idag har varit en tuff dag, sa hejdå till min familj hemma i Sverige som åkte utomlands för att spendera jul där. Känns konstigt att jag inte kommer spendera jul med dom i år...  
Anyway, idag hade jag mina första finals i Engelska, American History och Chemisry, och det gick faktiskt jätte bra. Var mycket enklare än vad jag trodde, jag fattar inte vad hypen med finals är. Mellan två av finalsen så åkte jag med Becky, Aleksandra, Kelsey och Lia till Starbucks för att fika. Skolan slutade vid halv tolv och då var det dags för soccer practice som vanligt. Efter träningen hämtade Brandon och Daniel mig och Lia i deras enorma truck och så tog dom med oss till Dairy Queen för att äta glass. Efter det hämtade min vmamma mig och vi åkte till Kainoas som är en hawaiisk resturang för att äta middag. När jag kom hem efter det hade jag en överraskning i kylskåpet, Brenna hade bakat en super god choklad tårta till mig bara sådär. Blev super glad, hon är så gullig. Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på frozen tills jag somnar.
Ska btw till Phoenix på fredag för att hämta upp min vpappa som kommer hem från Texas, så vi kommer stanna på ett hotell där för att slippa köra hem i natten, och göra lite christmas shopping. 
Hoppas alla har det bra! 



WINTER FORMAL

min grupp när vi spelade paintball
min dejt Zeff
me in black in action 
jag och min dejt
akta, jag är farlig
Zeff och Fabian in action
hos Zeff innan dansen
hela gruppen
den otroligt goda maten
jag och Lauren
mitt korsage som jag fick av Zeff
jag och Zeff är normala
 
 
Hej kompisar! 
Den här helgen har varit en av de bästa, det var nämligen winter formal. För er som inte vet är det en skoldans, som prom fast nu under vintern (duh), och innan dansen gör man en dags dejt med en grupp av kompisar och deras dejter. Vi började dagen klockan halv 1 på pizza hut där vi i min grupp åt lunch. Vi var en grupp på fem par. Sedan åkte vi ut mitt i öknen i våra trucks till ett ställe som heter dry lakes för att göra paintball. Det var ett jätte coolt ställe med massa diken som man kunde gömma sig i. Vi delade upp oss i två ag, dejter i samma lag för att köra capture the flag. Mitt lag vann alla gånger såklart. Om ni inte har spelat paintball förut så let me tell you, it hurts! Men som tur är hade jag satt på mig massa lager med kläder för att det skulle göra mindre ont. Men ååh vad jag älskade det, ska lätt göra det igen, verkligen en av de roligaste sakerna jag gjort.
Vid klockan halv 5 så åkte alla hem till sig för att göra sig i ordning. Lauren var i en annan grupp, men vi gjorde oss i ordning tillsammans och hon fixade mitt hår. Klockan 7 efter massa stress kom min dejt Zeff och hämtade upp mig, och vi åkte till hans jätte stora och fina hus där hans mamma hade lagat oss en trerätters middag. Åh herre vad god den maten var! Förlåt mamma, men Zeffs mammas potatisgratäng var tillochmed bättre än din... Vi tog även massa kort där, men tyvärr är jag ju världens mest ofotogeniska person. Efter middagen åkte vi till dansen, var ganska besviken på DJ:n, han spelade jätte tråkiga låtar, musiken på Homecoming var way bättre. Men vi hade det awesome ändå, hade verkligen världens bästa dejt. Efter dansen åkte jag och min grupp till Denny's för att dricka smoothies och milkshakes. Efter det bar det av hemmåt för att sova. Var enormt trött, vaknade inte förens klockan tre dagen efter med världens huvudvärk. 
Hade världens bästa winter formal dance! Tack till Zeff som var helt underbar. 
P&K 



LATELY

 
 
Herregud vilken stressad vecka det har varit. Har haft fullt med plugg och prov. Men som tur är har vi fotbolls träning varje dag och det gör min dag, samt min underbara vfamilj. Har haft otur och fått shin splints så varje gång jag springer på träningarna dör jag lite.
I Tisdags efter träningen jobbade jag i kiosken medans killarna hade basketboll matcher i vår skola, så när jag var klar kollade jag på matcherna med några kompisar. Förra helgen har jag tog jag det lugnt, hängde med Sara, Lia, Lauren och Tanner i fredags och Lia frågade bland annat Brent till winter formal som är på torsdag. Tanner körde oss dit och så lämade vi en påse med jord från Lia med en lapp där det stod "I'd be a dirtbag not to ask you to winter formal! Look in the bag to find out who." Så vi ringde på dörren och kuta till bilen, men jag är såklart smidig och halvramlar. I lördags hade alla exchange students ett christmas party, och det var hur trevligt som helst. Vi tog alla med oss mat från våra hemländer och körde ett julklapps spel. 
Denna veckan har jag haft träning varje dag, och vi hade även en match som vi förlorade. 
Idag fyllde Aurelia 17 år så jag, Lia och Kaia åkte till Casa Manana som är en mexikansk resturang med jätte god mat. Jag och Lauren har btw julpyntat hela huset, så har värsta julkänslan nu. Bara en vecka kvar av skolan, men den består av massa finals vilket suger. 
Nu måse jag skriva en persuasive speech att hålla imorgon, whish me good luck! 



THANKSGIVING

 
Massa snaps från min Thanksgiving i Utah 
Bild 1: christmas lights in Salt Lake City     
Bild 2: Jag och Lauren på Thanksgiving 
Bild 3: Min värdfamilj på Temple Square, Salt Lake City
Bild 4: Bild på Templet och ljulbelysningen i Salt Lake City 
Bild 5: Familje bild (ugly face) efter Thanksgiving middagen 
Bild 6: Soluppgång i Arizona utan filter 
Bild 7: Jag och Lauren i Salt Lake City 
Bild 8: På vägen till Utah 
Bild 10: Massa god mat jag åt 
 
 
Hejsan!
Kom precis hem efter en 13 timmars bilresa från Utah tillbaka till lovely Arizona. Tänkte berätta lite om min Thanksgiving nu.
I onsdags hade vi early release på skolan och slutate klockan 12, så så fort klockan ringde hoppade jag och min vfamilj in i bilen för att börja resan. Vi åkte hela vägen till en liten by i södra Utah för att stanna över natten på ett hotell. Resan dit tog ca 8 timmar, så dagen efter vaknade vi upp och det var torsdag vilket innebar Thanksgiving! Vi hoppade in i bilden igen och körde fem timmar upp till Layton som är en stad i Utah, där min vpappas föräldrar bodde. Där mötte vi alla deras kusiner och mostarar och fastrar osv. Lauren bestämde sig för att hon ville gå ut och springa innan middagen, så medans alla andra stod och lagande mat, följde jag med Lauren ut. Jag sprang inte utan gick bara med för att vara snäll haha, tjockis. När vi kom tillbaka, efter att Lauren hade glömt bort vägen hem, men jag räddade dagen genom att komma ihåg vägen, gick vi hem och bytte om. Sedan klockan 5 var det dags för middagen. Herregud är det enda jag kan säga, finns inga ord som beskriver hur mycket mat vi hade, eller hur mycket mat jag åt. Vi åt, tog en paus, sen fortsatte vi äta, tog en oaus och åt ännu mer. Ja ni fattar, hela dagen går basically ut på att äta så mycket du kan, plus lite till. Efter maten skrev vi alla ner på ett papperslöv vad vi var tacksamma för och läste sedan upp det för alla och satte upp det på ett pappersträd på väggen. Sedan var det dags för lekar, och barnen fick slå sönder en pinata fylld med godis. Sedan åkte det flesta hem, men vi stannade kvar där för att vi skulle sova över. Senare på kvällen var det dags för Blackfriday. För er som inte vet är det natten mellan Thanksgiving och fredagen har alla affärer massa rea och alla blir helt galna, finns liksom personer som kapmar(!?) utanför affärer för att kunna få de besta sakerna. Så klockan 12 drog jag med Lauren, Alyson och Astrid till ett köpcentrum för att shoppa. Köpte massa saker från Victoria's Secret, American Eagle, Forever 21 och Abercrombie, lägger nog upp bilder på det senare. Stället vi var på var väldigt lugnt, men på ett annat ställe i Utah var det någon som blev knivhuggen på Blackfriday, folk är galna. Vi åkte iallafall hem senare och kollade på film tills vi somnade. 
Dagen efter, alltså fredag åkte vi upp till Logan där min vmammas föräldrar bor för att fira en andra Thanksgiving med hennes sida av släkten. Deras släkt är så stor så att vi fick hyra en lokal för att alla skulle få plats, så vi åkte dit och började äta. När vi ätit klart, spelade alla fotboll (amerikansk), vilket var jätte trevligt, förutom att jag var så mätt att jag knappt kunde andas. Sedan åkte vi till min grandma och grandpa för att kolla fotboll, spela kort och äta ännu lite mer. Lite senare på kvällen åkte jag Aly, Lauren, Kacie och Leecha till en bio för att se catching fire, och den var så bra!! Efter bion var vi alla dödströtta och åkte tillbaka för att sova. 
På lördagen åkte jag med hela min vfamilj till Salt Lake City för att titta på alla de fina ljulbelysningarna där. De tog även med mig till Temple Square för att visa templet som hela Salt Lake City är byggt runt. Det var så himla fint, och jag fick värsta christmas feelingen. Efter vi gått omkring i staden och kollat runt åkte vi till deras moster för att spendera natten där och i söndags morse började vi den 13 timmars bilresa hem till Az igen. 
Thanksgiving handlar ju om att vara tacksam för vad man har, och jag är så tacksam för mina vänner i Sverige och speciellt min familj som har gjort allt detta verkligt. Älskar er alla. Är även tacksam för min fina värd familj här, som gjorde min första Thanksgiving och hela detta året oförglömligt. 
 
P&K 
 
 
 
 
 
 
 
 



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!